Masser af sponsorer til Kløften Festival!

Lars Lilholt, der pt har stribevis af udsolgte koncerter på sin tourplan. Han optræder torsdag den 23. juni på Kløften Festival.

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-live-stream&a74=22 Støtteforeningen for Kløften Festival har siden midt i januar været igang med at tegne sponsorater til årets festival.

video come fare soldi con le opzioni binarie Foreløbig er der truffet sponsoraftaler med over 120 virksomheder og institutioner i og udenfor Haderslev Kommune.

http://clgsecurities.com/?hixorisima=partnersuche-landwirtschaft-schweiz&cec=28 Et almindeligt sponsorat koster kun 2.950 kr + moms og for det får man bl.a. 2 stk. 3-dagesbilletter, rabat på op til 15 medarbejderbilletter samt deltagelse i den storslåede sponsorreception om torsdagen, under Kløften Festivalen.

source site Støtteforeningen har også i år et såkaldt VIP-sponsorat, der tilbyder endnu flere fordele. VIP-sponsoratet, der blev indført i 2013, er blevet fint modtaget og det er en god mulighed, hvis man vil sætte ekstra trumf på sin begejstring over Kløften Festivalen og sikre op 40 medarbejdere en rabat på billetten!

opcje binarne blog På Kløften Festivals hjemmeside, www.kloften.dk, kan man under fanen 'Sponsor' se hvem der allerede har meldt sig som sponsorer, og her er der også et link til at hente sponsormaterialet, hvis man gerne vil se hvilke muligheder og fordele det giver at være sponsor.

http://www.thevineyardtrail.com/kampysitaljanskiy/2422 Støtteforeningen garanterer, at der er medarbejderbilletter frem til 30.marts.

etxcapital Der er truffet aftaler med en stribe fantastiske orkestre og solister til årets Kløften Festival, der afholdes 23., 24. og 25. juni. Navne som Kim Larsen, D-A-D, Lars Lilholt, 10 CC, Saybia, Danser med drenge, Turboweekend, Stine bramsen og over 40 andre spændende orkestre og solister står parat i kulissen til at levere årets musikalske vitamintilskud.

source site Med venlig hilsen

enter site Ida Andersen

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=Tadalafil-Billiger&757=9e Fmd. for Støtteforeningen for Kløften Festival

watch  

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

logo