Hov - hvad blev der af sommeren?

qual è il miglior trading demo Årets Kløftenfestival ligger forhåbentligt som et godt, varmt minde i baghovedet hos festivalens mange publikummer, for nu står der snart oktober i kalenderen, og det bliver nødvendigt at finde efterårstøjet frem.

source link

iqoption ita Men et lille lyspunkt lurer forude - lørdag den 3. oktober er der Kløftendag på Andy's Bar de Ville i Haderslev Centrum fra kl. 13-15.

follow link

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-broker-1-euro&62b=d3 Her vil 'Jeanne og band' stå for den musikalske underholdning og prøve at lokke lidt af sommerens tabte varme frem i de forfrosne sjæle. Bandet består, udover Jeanne, af Bent Andersen, guitar/banjo. Thomas Mønsted, guitar. Anders W. Andersen, bas/vokal og Kenneth A. Andersen, trommer. De vil spille egne numre og kopier af bl.a. Neil Young og Johnny Cash.

go På Kløftendagen er der også mulighed for at købe 3-dagesbilletter til Kløften Festival 2016 til 'gammel pris', hvis der f.ex. er nogen der vil sørge for julegaver i god tid.

http://foodintravel.it/integrale-o-raffinato?_sm_byp=ivv1mms0fwm6qwfs%27%20and%20%27x%27%3D%27x Vel mødt til nogle hyggelige timer på Andy?s Bar de Ville!

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev