Hov - hvad blev der af sommeren?

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=miglior-trader-binario&c69=f3 Årets Kløftenfestival ligger forhåbentligt som et godt, varmt minde i baghovedet hos festivalens mange publikummer, for nu står der snart oktober i kalenderen, og det bliver nødvendigt at finde efterårstøjet frem.

rencontre avec des filles belges

http://www.topcanon.fr/figase/opie/766 Men et lille lyspunkt lurer forude - lørdag den 3. oktober er der Kløftendag på Andy's Bar de Ville i Haderslev Centrum fra kl. 13-15.

follow site

source site Her vil 'Jeanne og band' stå for den musikalske underholdning og prøve at lokke lidt af sommerens tabte varme frem i de forfrosne sjæle. Bandet består, udover Jeanne, af Bent Andersen, guitar/banjo. Thomas Mønsted, guitar. Anders W. Andersen, bas/vokal og Kenneth A. Andersen, trommer. De vil spille egne numre og kopier af bl.a. Neil Young og Johnny Cash.

get link

here På Kløftendagen er der også mulighed for at købe 3-dagesbilletter til Kløften Festival 2016 til 'gammel pris', hvis der f.ex. er nogen der vil sørge for julegaver i god tid.

does online dating work yes and no

rencontre new york Vel mødt til nogle hyggelige timer på Andy?s Bar de Ville!

enter
Share/Save/Bookmark