Støtteforening

http://airshow-magazin.de/wp-login.php?reauth=1 Støtteforeningen for Kløften Festival har til formål at støtte Kløften Festival økonomisk og på anden måde.

go I praksis foregår dette ved at Støtteforeningen står for bl.a. sponsortegningen, udgivelse af programmet til Kløften Festival og afholdelse af en række Kløftendage på Andy´s Bar de Ville som opvarmning til festivalen.

http://winevault.ca/?perex=cerco-insegnante-opzioni-binarie Som medlem af støtteforeningen modtager man bl.a. årets T-shirt, programmet og kommer automatisk på nyhedsmailinglisten. Det koster 175 kr. årligt at være medlem af støtteforeningen.

Støtteforeningen ledes af en bestyrelse:
Formand: Ida Andersen, Nederbyvænget 206, 6100 Haderslev, tlf. 21 45 22 67.
Kasserer: Bent Nitz, Nederbyvænget 170, 6100 Haderslev, tlf. 30 34 06 34.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer er :
Bent Andersen, Frank Wittrup, Ove Kirketerp, Christa Jessen og Ulla Hondrup

citas por internet embajada americana Støtteforeningen kan kontaktes via fanebladet Kontakt på denne hjemmeside.

get link Sponsor 2018

follow site http://agauchepourdevrai.fr/?fuier=cherche-homme-celibataire-juif&856=0d Ønsker du at blive sponsor kan du downloade materiale om sponsortegning her på siden. Du kan også kontakte os via Kontaktsiden.

Download Sponsor materiale

follow url pdf http://gsc-research.de/blog/blog/post/2009/06/17/naechste-kapitalmassnahme-bei-biofrontera/index.html binäre optionen broker vergleich 60 sekunden Klik her for at hente materialet 415.09 KB

Brug online formular

Klik her for at komme til Formular

 

 

follow link

Share/Save/Bookmark