Der er dømt kæmpe fest og fællessang torsdag den 28. 06. 2018

russische frauen kennenlernen seriös Der er dømt kæmpe fest og fællessang torsdag den 28. 06. 2018, når Kløften Festival kan præsentere noget af det bedste og mest populære musik fra 80érne og 90érne.

follow url Hele 3 navne spændende navne skal levere festen, og  fest bliver det, med ingen ringere end :

click  

http://fhlchristianministries.org/?encycloped=Nhs-delivery-jobs&edc=57 go Hit med 80èrne

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=opzioni-binarie-prelievo&0f1=f0 http://zspskorcz.pl/pictose/eseit/10 Infernal

go follow Aqua

Hit med 80èrne 

como conocer una mujer de ucrania hitmed80 small

binУЄre optionen 5 minuten Hit med 80’erne er en ærlig og uhyre velspillet hyldest til danskrockens guldalder: 1980’erne.Her blev danske plader solgt i

https://www.mccarthyarchitecture.com/indigose/13366 et rasende tempo, og der blev skrevet fantastiske, tidløse sange - på dansk.Af Tøsedrengene, af News, af Anne Linnet, af Halberg-Larsen,af Rocazino, af TV2, af Nanna, af Dodo & The DoDo’s, af RayDeeOhh...ja, bliv selv ved.

 

Infernal 

infernal small

Lina Rafn og Paw Lagermann er med deres selvskabte partymonster Infernal, en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche. Med hits som blandt andet ”From Paris To Berlin” og ”Kalinka”, leverer duoen shows som er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt.

 

Aqua 

Siden deres gennembrud med hittet "Roses are red" har de sprøjtet det ene hit ud efter det andet og lagt det meste af verden ned med kæmpehis som bla. "Barbie Girl", "Dr Jones", "Turn back time", "Goodmorning Sunshine", "Cartoon Heroes", "Around the World", "Back to the 80s", "My oh My" osv.

 

Come on Barbie, let's go party!

 

Køb billeter her http://kloften.billetten.dk/

 

 

Share/Save/Bookmark