Så er årets sidste musiknavn på plads.

opzioni binarie truffa Det var Pelican Beach, der løb med sejren i Jelling Musikfestivals talentkonkurrence Quasar.

http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=mejores-brokers-de-forex

see url Seks dygtige bands fra hele regionen havde kvalificeret sig gennem forårets koncerter på de regionale spillesteder i Vejle, Fredericia, Kolding og Haderslev. Til at bedømme de seks bands præstation på Ny Scene var der sammensat et kompetent dommerpanel, bestående af professionelle musikere og branchefolk.

follow url

here Og de var ikke i tvivl om, at kvartetten Pelican Beach blev de rigtige vindere af Quasar 2017.

Pelican Beach betegner selv deres musik som "nordisk solnedgangspop" med to mandlige vokaler i front, energiske grooves og fængende guitarmotiver med inspiration fra både indie pop og R&B. Besætningen er Daniel Bohnsen: Lead vokal + synth, Joakim Ludwigsen: Vokal + guitar, Johan Engstrøm: Trommer + drumpad samt Benjamin Simonsen: Bas

http://mohsen.ir/?danilov=ثÙ ائÙ -إشارات-خÙ ارات-اÙ تداÙ Ù -ت�مÙ Ù -مجاÙ Ù Præmien for at vinde Quasar er en koncertturné, der bl.a. indeholder koncerter på Live Camp i Skanderborg ,Nibe Festival, Jelling Musikfestival, samt årets Kløften Festival.

click ”Quasar handler om at give fremtidens musiktalenter et realistisk forhold til den metier, som de måske vælger som levevej. Og her tæller erfaringen fra scenen, mødet med publikum og de professionelle branchefolk og kravet om at leverer varen, når de er på. Alt det rummer Quasar, og vi får i processen alletiders mulighed for at opleve de kommende stjerner på deres vej”, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, der tog initiativet til Quasar for 11. år siden.

popular hookup websites Pelican Beach får den store fornøjelse af at åbne årets Kløftgen Festival Torsdag den 22.06. kl. 18.00 på Store Scene.

binäre optionen 10 min strategie  

Share/Save/Bookmark