Så er årets sidste musiknavn på plads.

http://ostacamping.com/images/robots.txt.php?z3=cDYxMnBPLnBocA== Det var Pelican Beach, der løb med sejren i Jelling Musikfestivals talentkonkurrence Quasar.

https://www.lmsmusicsupplies.co.uk/viopwe/5635 Seks dygtige bands fra hele regionen havde kvalificeret sig gennem forårets koncerter på de regionale spillesteder i Vejle, Fredericia, Kolding og Haderslev. Til at bedømme de seks bands præstation på Ny Scene var der sammensat et kompetent dommerpanel, bestående af professionelle musikere og branchefolk.

source url Og de var ikke i tvivl om, at kvartetten Pelican Beach blev de rigtige vindere af Quasar 2017.

source Pelican Beach betegner selv deres musik som "nordisk solnedgangspop" med to mandlige vokaler i front, energiske grooves og fængende guitarmotiver med inspiration fra både indie pop og R&B. Besætningen er Daniel Bohnsen: Lead vokal + synth, Joakim Ludwigsen: Vokal + guitar, Johan Engstrøm: Trommer + drumpad samt Benjamin Simonsen: Bas

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=bin%C3%A4re-optionen-diba&954=ab Præmien for at vinde Quasar er en koncertturné, der bl.a. indeholder koncerter på Live Camp i Skanderborg ,Nibe Festival, Jelling Musikfestival, samt årets Kløften Festival.

courtage valutahandel ”Quasar handler om at give fremtidens musiktalenter et realistisk forhold til den metier, som de måske vælger som levevej. Og her tæller erfaringen fra scenen, mødet med publikum og de professionelle branchefolk og kravet om at leverer varen, når de er på. Alt det rummer Quasar, og vi får i processen alletiders mulighed for at opleve de kommende stjerner på deres vej”, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, der tog initiativet til Quasar for 11. år siden.

rencontre homme musulman en france Pelican Beach får den store fornøjelse af at åbne årets Kløftgen Festival Torsdag den 22.06. kl. 18.00 på Store Scene.

http://makse.com/?kremel=courteney-cox-dating-who&939=ed  

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

http://havanatranquility.com/daeso/5973 pirate pei autotrade uab HUOM! Kurssille mahtuu vielä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaihin 8.9. asti.

montanaro london lamballe bibliotheque fuego copenhagen Kaakkois-Helsingin mielenterveysseura MieTo ry järjestää http://fgsk.de/?kraevid=bin%C3%A4re-optionen-technik&a4d=fa rehau industrie logo