Så bliver det ikke billigere

http://qsai.es/?esfirew=rencontre-lpourl&74c=22 I Lokal Avisen fra Haderslev kan man læse at der er rigtig god valuta for alle pengene når man investerer i en billet til årets Kløften Festival.

go

here Af Peter Rasmussen

watch Lokal Avisen Haderslev

enter site Billetpris: Kløften giver valuta for pengene

opcje binarne jak zarabiać Undersøgelse viser at man får meget musik for entrékronerne ved Kløften Festival

follow link Her er undersøgelsen lavet

site de rencontre jeunes adultes gratuit www.cuponation.dk

follow Kløften Festival er blandt de billigste festivaler i pris per koncert, ud af alle festivaler i Region Syddanmark. Det viser en undersøgelse, som Sparportalen www.cuponation.dk har lavet blandt musikfestivalerne i 2017-sæsonen. På Kløften Festival betaler man som festivalsdeltager kun 17,87 kr. per koncert. Ved Esbjerg Rock Festival, som er den dyreste i hele regionen, skal man af med 48,53 kroner per koncert.

here Kløften Festival er dermed blandt de billigste i hele Region Syddanmark, hvis man kigger på prisen per koncert. Med en billetpris på 965 kr. og et antal af 54 koncerter på festivalens program, betyder det, at man som festivaldeltager, kun betaler 17,87 kr. per koncert.

site de rencontre pour activites Prisen er udregnet på partout-billetter, da en dagsbillet ikke giver adgang til alle festivalens koncerter.

Share/Save/Bookmark