Studenterfest og Beachparty i Kløften

http://www.segway.fi/?kastoto=24option-bonus&fc6=d9 Som noget helt nyt starter årets Kløften Festival ud med Studenterfest og Beachparty i Kløften haven. Torsdag den 22.06. fra kl. 14.00 til kl.16.30.

http://acps.cat/wp-content/uploads/2015/02/121028-DIARI-ARA-Perdre-la-por-a-parlar-del-SuÄ â€°ÅžÄº ©

rencontre femme montreal Der er gratis adgang til studenterfesten og festen afvikles i det nye Beachområde hvor der foruden Beachscenen også vil være diverse forskellige barer.

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/3969 Festen arrangeres for at fejre årets nye studenter, men alle andre må gerne deltage, og der er GRATIS ADGANG til festen.

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-echtzeit-charts&4bb=82 Ingen fest uden musik, og der er selvfølgelig lagt vægt på studenterne.

see url I løbet af Studenterfesten kan man opleve følgende spændende navne :

http://www.newmen.eu/pigils/niodjr/57 De Danske Hyrder.

http://uplaf.org/wp-content/plugins/apikey/apikey.php De Danske Hyrder er for de fleste måske et ukendt navn. Alligevel har de rundet knap 13 mio. streams alene på Spotify. Bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker 7 unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap. Det lyder som meget at holde styr på – 7 unge mænd med forskellige holdninger og meninger til livet – men ikke desto mindre er det nok lige netop den cocktail, der har ført til de mange streams og fans.

conocer hombres estadounidenses Hvis du vil deltage i hele festivallen eller blot feste mere torsdag efter 16:30, kan billetter til Kløften Festival kan traditionen tro købes på http://kloften.billetten.dk/ eller hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev

enter Lunafix

frauen aus nigeria kennenlernen "Lunafix er en rejse igennem universet. Med lyriske historier om en karakter af ukendt oprindelse, uptempo hårde beats, og kompakte tekstuelle synth bølger - danser vi som vi følger denne karakter på dens eventyr, og vi flyder op imod stjernerne som dette elektroniske-space-pop musik løfter os op. “

see url Arash

ARASH er en elektronisk pop-duo bestående af Ida Skjerk og Bastian Bak. Duoens musik er dragende, dyster og utroligt klar i sit udtryk. Det musikalske univers tager udgangspunkt i et stramt vævet lydtapet af slagkraftige beats, industrielle strukne flader og melankolske synthmelodier.

Spændende samarbejde.

Stajsværk og Kløften Festival har sammen fundet en række spændende navne til årets musikprogram.

Stajsværk er en samling af unge mennesker fra flere af byens uddannelser der arbejder for at skabe et samlingssted for byens studerende og kulturinteresserede. Visionen er at skabe et let og tilgængeligt rum med et kreativt og musikalsk omdrejningspunkt, Vi arbejder for at Haderslev kan blive ved med at trække folk og kultur til byen og udvide udbuddet af kulturelle og musikalske tilbud.

En organisation, der har til opgave at fremme musikkultur i Haderslev

Ud over Lunafix og Arash, bidrager Stajsværk med følgende to navne

Hong Kong

Forpligtende outsider-pop til dit dansegulv, kolonihavehus eller campingplads. Som en del af Vellness-kollektivet, formidler Hong Kong dét som Passive/Agressive kalder “En renæssance i dansk popmusik” og Politiken “Poprøret fra udkanten”.

Fugleflugten

Dansksproget shoegaze med skandinavisk melankoli og støjrocket storladenhed

Fuglefugten er Københavnsk baseret og har musikalsk sine rødder i shoegaze, post-rock og dream pop, med en nordisk, melanolsk sensibilitet og med danske tekster. Bandet har siden starten af 2016 arbejdet fokuseret på at tage flugten ud på de danske scener.

Billetter til Kløften Festival kan traditionen tro købes på http://kloften.billetten.dk eller hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev.

 

Share/Save/Bookmark