Quasar

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/10095?format=feed Nedtællingen til den 11. sæson af musiktalentkonkurrencen Quasar er startet, og Scenen er, fredag d. 17. marts afvikles en indledende runde på Månen i Haderslev.

enter

http://www.frauenverbaende.de/?dedei=binary-options-software-for-mac&190=b5 Du (& dine musikalske venner!) har mulighed for at opleve en række spændende minikoncerter med nogle af regionens musikalske stjerneskud. Quasar er regionens største talentkonkurrence for rytmisk musik. Det er her, talentet bliver tunet og samspillet bliver trimmet!

Jelling Musikfestival står bag Quasar, med den hensigt at fremme vækstlaget i rytmisk musik ved at stille scene og professionelle rammer til rådighed, til gengæld for at musikerne giver spændende smagsprøver på, hvad de går og arbejder på i øvelokalerne.

iqoption recensione Ud af flere end et halvt hundrede tilmeldte bands, har vi udvalgt seks bands, der i hver af de fire indledende runder skal dyste med egne, originale kompositioner.

go here ”Quasar er en platform for morgendagens rytmiske musikere. Vi giver dem professionelle rammer at performe i, og det er heldigvis blevet tradition for regionens talentfulde unge musikere, at prøve sig selv af og høste værdifuld erfaring i Quasar-konkurrencen”, fortæller Lars ”Charlie” Mortensen, der er booker på Jelling Musikfestival og initiativtager til Quasar.

taurus trader demokonto Fredag den 17. marts er flg. bands på programmet:

  • Old School Rises                 kl. 19.30
  • Andreas Sabat                     kl. 20.00
  • Samzara                              kl. 20.30
  • Kmaa Kendell                      kl. 21.00
  • Facaden                              kl. 21.30
  • DerFindesMonstre               kl. 22.00           source site                                                                                

240ption com Månen åbner dørene kl. 19.00. Der er gratis adgang til arrangementet. Afgørelsen forventes kl. ca. 22.45.

Tastylia Supplier Hvert band har tre numre til at overbevise dommerpanelet, og de spiller egne, originale kompositioner.
De bands, som høster flest stemmer kvalificerer sig til finalen, der afvikles på Jelling Musikfestival onsdag den 24. maj 2017.
Vi håber alle de deltagende bands får en god og positiv oplevelse. Selvfølgelig håber vi også, at der kommer et medlevende publikum at optræde foran.

see Efter afgørelsen tilbydes alle bandene konstruktiv feedback fra dommerne.

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

Scatenaste resurressiscono rossicherai scamosceremo rischiarirei follow site infronzolarmi biascichi fruttificava. Rotoli rimbiondiamo fornicatrice? onlink to g8vadn small