En ny buket af musiknavne klar til Kløften Festival 2017.

Kløften Festival er glade for at kunne præsentere næste buket, som består af såvel nye samt gamle kendinge på musikscenen, så igen kan Kløften Festival præsentere et musik program som har noget for alle, uanset alder og smag.

Buketten består bl.a. af : Aksglæde, Faustix, Gulddreng og Bisse, som vandt ikke mindre end 5 Steppeulvs priser, priser der bliver uddelt af Forening af Danske Musikkritikere.

Det bliver også første gang at Annione og Bo Evers skal på Kløften Festival, så  rigtig mange nye navne har fundet vejen til programmet 2017.

I den øvrige del af buketten finder man navne som Rasmus Walter, Djämes Braun, Mike Andersen, Medina, Chief1, Dodo & the dodos og så er der dømt glædeligt gensyn med Back to Black, som gav en forrygende koncert på bakkescenen i 2008.

Følgende er nu på plads:

hunde kennenlernen Torsdag d. 22.06.17: Suspeckt, Carpark North, Rikke Darling.

get link Fredag d. 23.06.17: Nik & Jay, Magtens Korridorer, Sko & Torp, Jacob Dinesen, Rasmus Walter, Annione, Gulddreng, Chief1, Back in Black, Tom Donovan.

opcje binarne chomikuj.pl Lørdag d. 24.06.17: Rasmus Seebach, Ida Nielsen & Band, Ida Corr, Karl William, Bisse, Djämes Braun, Medina, Bo Evers, Aksglæde, Dodo & the Dodos, Mike Andersen, Faustix.

enter site Bisse.
Albummet ‘Højlandet’ har for alvor har sikret den danske sangskriver og musiker Bisse en velfortjent titel som en af Danmarks mest interessante artister lige nu, og de 5 tildelte steppeulvs priser beviser dette.


http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=forex-weekly-pivot-strategy Gulddreng.
Indtil videre har det kun været muligt at opleve Gulddreng live på diskoteker landet over, men hitfænomenet har nu besluttet sig for at samle et band og præsentere musikken i de rammer den egentlig var tiltænkt, så glæd dig til når Gulddreng sammen med nogen af landets allerdygtigste musikere kommer til Kløften.


rencontre geek france Bo Evers.
Bo Evers' sange har rod i folke- og fortælletraditionen og han er blevet betegnet som en moderne og topcharmerende udgave af Poul Dissing og som ny, poetisk og forfriskende.

Bo Evers udgav ny dobbelt EP “STIV & BLØD” i slutningen af 2016.

opzione binarie con soli 10 euro Rasmus Walter.
Med nyt album ude i november 2016, er Rasmus Walter nu klar igen til at tage på tour og ligger vejen forbi Kløften Festival.

texte daccroche site de rencontre Djämes Braun.
Siden dannelsen i 2012, hvor Djämes Braun vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows. Det store gennembrud oplevede de i 2015.

follow Chief1.
I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager.
Succesen og lanceringen som solist blev 1.juni 2016 fulgt op af den iørefaldende og livsglade single

”Sommernætter” og Chief 1’s debutalbum udkommer i foråret 2017

enter site Medina.
En af Danmarks største sangerinder kaster stjernestøv over Kløften Festival, når Medina giver koncert i Kløften lørdag.
Medina fik i november 2016 Danish Music Awards prestigefyldte pris, Danish Music Awards’ Ærespris.

Mike Andersen.
Mike Andersen er lige nu et af de mest anerkendte acts fra DK, som har formået at etablere en popularitet og et publikum i og uden for bluesmiljøet – såvel i DK som i udlandet. Mike Andersen udsendte nyt album, 'Devil is Back', i oktober 2016 og det er tilmed det 7. album fra hans hånd.

http://captainaugust.com/?koooas=notizie-trading-tempo-reale&27c=4c Annione.
 Sofistikeret pop - Personlige sange - Stærk vokal og så kommer der nyt album i 2017.

Førstesinglen ”So Happy I Could Sing” fra det kommende album er allerede ude, en sang om skæbne. Om at miste det vigtigste, man har - og om at få det igen.

go here Faustix.
Faustix er DJ’en bag storhittet “Come Closer”, der udkom i juli måned 2016, som gæstede den engelske sanger David Jay og har fået adskillige menneskefødder til at bryde ud i dans i løbet af sommeren.

Der er dømt dance/house-party for fuld skrue når lydbølgerne fra Faustix’s dansevenlige musik rammer Kløften i juni.

Tom Donovan.
En ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader og så kan pubben jo ikke undvære ham.

Darling.
Hun hedder i virkeligheden Rikke og har spillet som DJ i de sidste 5 år.

Hun er bragende flot og spiller ligeså godt som hendes dygtigste mandlige kollegaer. Det som gør den store forskel er dog at hun også producerer og udgiver musik.

Dodo & The Dodos.

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden.

Back to Black.
Back In Black's force er den sikre og troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70-udgivelserne,  musikken er  100% øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer, det er pure rock'n'roll!

Billetter til Kløften Festival kan traditionen tro købes på http://kloften.billetten.dk eller hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev.

Share/Save/Bookmark