Sko/Torp, Karl William, Jacob Dinesen og Nik & Jay er nu på plads.

enter site Så er Kløften Festival klar med næste række af spændende navne til sommerens musikalske brag.

go to site binäre traden demo Sko/Torp, Karl William, Jacob Dinesen og Nik & Jay er nu på plads.

watch go to site Sko/Torp (fredag den 23.06.)

binary option spot Sko/Torp er den 30. september klar med ’After Hours’, deres første album siden ’Heartland’ fra 2010.

http://feveda.com.ve/mefistofel/1564 Trods albumpausen er ’After Hours’ ifølge Søren Sko, ene halvdel af den danske duo, ikke et comeback. For Sko/Torp har aldrig været væk.

see url Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog – der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

good opening lines online dating follow url Karl William (lørdag den 24.06.)

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. SÂ begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte med den storhittende single ”Blind Igen”, som lige nu er i toprotation på de danske radiostationer.

Samtidig kan den rødhårede musiker nu skrive P3 Prisen-vinder p sit CV,

Karl William er ikke bange for at dele ud af sig selv, når han skriver sange. Hans univers er fyldt med jordslåede stemninger, uendelige blå toner og flerfarvede følelser. Det er et musikalsk tankemylder spækket med livsråd til ham selv og til alle, der lytter med.

tutta la verità sulle opzioni binarie Jacob Dinesen (fredag den 23.06.)

Jacob Dinesen er uden overdrivelse et af landets største og meste spændende musikalske talenter lige nu.

Jacob Dinesen fik i 2015 en fantastisk start på sin karriere som pladeartist. Det selv-producerede og selv-finansierede album ”Count the Ways” blev modtaget rigtig godt af både publikum og kritikere.

Da albummet blev udsendt var Jacob bare 19 Âr. Han var pladedebuterende, men langt fra scenedebuterende. Han havde allerede da optrådt ved 100 vis af koncerter og arrangementer såvel solo som i forskellige band konstellationer. Til trods for sin unge alder, formår han som storyteller, at fastholde, underholde og udfordre sit publikum. Dette i en grad som mange garvede pop og rockartister ville misunde ham.

I efteråret 2017 udkommer Jacob Dinesens 2. album ”Brace Aginst the Storm” som på fineste vis sætter en stor fed streg under hvor stort et talent han i virkeligheden er.

http://joetom.org/masljana/726 Nik & Jay (fredag den 23.06.)

Livekoncerten er en disciplin, som Nik & Jay altid har været drevet af, siden eventyret begyndte for 15 år siden. Den gigantiske bølge af energi og kærlighed, som Nik & Jay har mødt sidste sommer, skal nu gives tilbage til deres trofaste publikum; mere musik, mere show, mere magi, tættere på, rent og råt – og altid med hjertet på det rette sted.

Sidste forår udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. Med den nye single ’Magisk’, der sprudler af energi har Nik & Jay endnu engang bevist sig som et altid nytænkende makkerpar. Magisk fik følgeskab af rap-tracket ’Frels Mig’, der skulle stå i skarp kontrast til det poppede radionummer. Efter at have spredt deres magi udover den danske sommer, er Danmarks største pop-duo nu klar til, at tage på tour igen i 2017.

Billetterne kan købes online på http://kloften.billetten.dk , og hos billettens salgssteder over hele Danmark, samt hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev Centrum.

Share/Save/Bookmark