Ryst posen

http://heatherbestel.com/2013/12/5-powerful-steps-creating-permanent-change-2014/?replytocom=7252 Arrangørerne bag Kløften Festival lovede at ryste posen, rystet er der blevet, og er der så kommet noget godt ud af det ?

binary options canada demo account

source link Ja det er der da i høj grad, så hermed løftes sløret for bare nogle af de spændende nye tiltag til kommende Kløften Festival.

köpa Sildenafil Citrate lagligt i sverige Pladsen.

binaire opties belgie omzeilen Det er nok på selve festivalpladsen at de største forandringer kommer til at ske, der vil blive etableret flere og mere spændende ”sid ned” områder, og musikscenerne vil gennemgå en større forandring.

get link ”Den Smalle” holder flyttedag, og skifter navn.

http://www.backclinicinc.com/?jixer=conviene-opzioni-binarie&ebc=d1 Kløften Festival sætter en ære i at præsentere nye spændende musiknavne på vej frem, og det har Kløften Festival faktisk været rigtig gode til, nye danske navne har stået på ”Den Smalle” for efterfølgende at stå på Orange Scene på Roskilde Festival, det er vi faktisk rigtig stolte af. ”Den Smalle” har dog lidt under pladsmangel, så derfor flytter ”Den Smalle” til Kløften haven, og skifter samtidig navn til ”Beachscenen”, oversat betyder Beach jo strand, så her er grobund for et spændende nyt tema.

6d5dc57323c3a39463ce250bad48d534 Pubscenen holder flyttedag men beholder dog navnet.

http://www.siai.it/?ityies=opzioni-binarie-consob&2bc=eb Hvad skulle publikum, og Tom Donovan gøre uden Pubscenen, så selvfølgelig består ”Pubscenen” men flytter dog tilbage til hvor det hele startede i den nordlige ende af Kløften.

go Teltscenen skifter udseende

http://captainaugust.com/?koooas=training-binario-cosa-%C3%A8&bb0=d2 Teltscenen skifter udseende og størrelse, så der bliver højere til loftet, når Prince bassisten Ida Nielsen skal løfte teltdugen med sit eget band.

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/5433 Flere samarbejdspartnere

 

Stajsværk

Stajsværk er en lokal forening. Stajsværks agenda er at skabe et åbent rum og et kreativt output på den Haderslevske musikscene, Stajsværk vil være behjælpelige med at arrangere koncerter til årets festival

Banehuset & Jelling Festival

 

Er ligeledes på banen som nye spændende samarbejdspartnere, dette sker i forbindelse med henholdsvis Kløften Contest, der afvikles på Banehuset i Sommersted, samt talent konkurrencen Quasar, der afvikles på Månen i Haderslev.

Vinderne af de to talentkonkurrencer skal selvfølgelig optræde på årets festival.

Musikken

Kløften Festivals 8.000 publikummer hører nok til det festival publikummer i Danmark, der får mest for mindst. Hele 5 musikscener, og altid mulighed for at vælge mellem mindst 2 spændende koncerter. Musik programmet bliver traditionen tro den gode gamle blanding af danske topnavne, kombineret med nye navne på vej frem, det skal der selvfølgelig ikke ændres på, men en del nye navne vil dog finde vej til musik programmet.

Og der er flere spændende nyheder på vej.

 

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo