Nye tiltag til sommerens kommende Kløften Festival

como conocer personas de otro pais gratis Det vrimler med spændende nye tiltag til sommerens kommende Kløften Festival. Her kommer endnu et.

source url Kløften Festival har netop indgået samarbejde med Jelling Festival omkring deltagelse i talent konkurrencen Quasar.

good pictures for dating profile Talentkonkurrencen Quasar inviterer regionens musikalske talenter til at tilmelde sig konkurrencen og få chancen for at optræde live i professionelle rammer.

click De lokale talenter har således nu muligheden for at deltage i hele 2 talent konkurrencer.

free forex apps Quasar 17.03. på Månen i Haderslev

source Kløften Contest 22.04. på Banehuset i Sommersted

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=live-currency-exchange-rates-pakistan&aa5=7a Om Quasar.

binary option signal provider De indledende runder afholdes på Godset i Kolding fredag d. 26. februar, i Fredericia d. 8. april på Det Bruunske Pakhus, i Vejle fredag d. 22. april i Bygningen, og på Månen i Haderslev Fredag den 17. Marts.

rencontres femmes je contacte Vinderne af konkurrencen får ud over en fotosession og DVD med deres optræden også en turné til regionens spillesteder samt endnu en koncert på Jelling Festival 2017. Oven i hatten får vinderne også spillejob på Nibe festivalen samt muligheden for at spille på Smukfests ”Live Camp” og Kløften Festivals Store Scene.

go to site Det er 11. gang talentkonkurrencen løber af stablen - og igen i år skaber Quasar grobund for at talentfulde bands kan øge deres erfaringer med live optrædener og få feedback fra dygtige musikere og branchefolk. Quasar giver de unge musikalske talenter muligheden for at træde ud af øvelokalet og op på scenen for at vise sig som morgendagens stjerner.

source url "Vi stiller professionelle faciliteter til rådighed og efter hver indledende runde tilbydes alle de medvirkende - ikke bare vinderne - en god sparring og feedback fra dommerpanelet, der består af dygtige musikere og branchefolk. På den måde er vi med til at give talenterne et skub i den rigtige retning" siger Lars ”Charlie” Mortensen, leder af Jelling Musikfestival og initiativtager til Quasar.

enter site Mit band vil gerne være med – hvordan gør vi?
I klikker ind på jellingmusikfestival.dk og udfylder tilmeldingsformularen til Quasar. Her skal I vedhæfte eksempler på bandets musik samt beskrivelse af, hvad bandet står for osv. Når tilmeldingsfristen er nået, udvælges deltagerne til de indledende runder, som afvikles i de første 3-4 måneder af 2017.
Jelling Musikfestival inviterer alle bands, som har lyst til at blive udfordret og spille i professionelle rammer, til at tilmelde sig dette års runde af Quasar. Alle genrer er velkomne og alle musikalske bands opfordres derfor til at tilmelde sig konkurrencen.

Skal du som lokal musiker deltage ? ?? så se mere på: www.jellingmusikfestival.dk/dk/quasar/tilmelding

På vegne af

Kløften Festival & Jelling Festival

Share/Save/Bookmark