Nu begynder det at ligne noget

flirtseite berlin kostenlos Så som en ekstra julegave kan Kløften Festival nu frigive følgende spændende og unikke navne.

http://sumarplant.ro/franciye/3071 1 x Rasmus 2 X Ida og en flok bindegale musikere er nu klar til at gøre den kommende sommers Kløften Festival til en af de helt store musikalske oplevelser.

rencontres pieds noirs http://boersenalltag.de/blog/blog-from/2009-03-01/blog-to/ Rasmus Sebach, Ida Coor, Ida Nielsen, og selvfølgelig Magtens Korridorer.

Rasmus Seebach

metformin canada enter site Rasmus Seebach (lørdag den 24.06.)

http://www.mcmp.cz/biorefre/4129 Cos è il bonus senza deposito Per bonus senza deposito si intende un bonus che viene erogato dal broker senza  Da Rasmus Seebach udsendte sit debutalbum, ”Rasmus Seebach”, i 2009 kom gennembrudshittet ”Engel” og sange som ”Lidt i Fem” og ”Natteravn” hurtigt på danskernes læber. Albummet blev en kæmpe succes med mere end 240.000 solgte eksemplarer og den dag i dag er albummet stadig indehaver af rekorden for flest uger på toppen af albumhitlisten.

http://armor-deck.net/edikpedik/4011 Rasmus Seebach har siden fulgt op på succesen med flere album og en stribe af hits, der rammer lige ind i hjertet på hans store publikum. Samtidig har han og hans store og meget, meget velspillende band turneret landet rundt og optrådt for tusindvis af glade fans, der har danset og sunget med på ”I Mine Øjne”, ”Millionær”, ”Falder”, ”Olivia”, ”Farlig” og alle de andre sange.

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/9404 Der er således ingen tvivl om, at det er en højaktuel og højtelsket kunstner, som vender tilbage til store scene på kommende Kløften Festival.

 

IDA NIELSEN & Band

http://hickscountry.com/2017/04/28/stomp-a-little-louder-was-top-10-for-11-weeks/ Ida Nielsen m. Band (lørdag den 24.06.)

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.

Hendes første single “SHOWMEWHATUGOT” fra albummet, blev håndplukket personligt af PRINCE som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

LINEUP:

  IDA NIELSEN: BASS + VOCAL

  MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL

  KUKU AGAMI: RAP

  PATRICK DORCEAN: DRUMS

  SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL

  DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL

Ida Corr

follow link Ida Corr (lørdag den 24.06.) 

Efter at Ida Corr skrev kontrakt med Warner Music for halvandet år siden, har hun arbejdet på en masse nyt materiale. I februar udgav hun så den storladne pophymne "Down", der har sat barren højt for niveauet af udgivelser.

I foråret var hun på Samsø sammen med en række andre danske sangere for at optage den nye sæson af Toppen Af Poppen, der blev sendt på TV2 i efteråret 2016. Her gav Ida sine egne personlige fortolkninger af andres numre og omvendt.

Efter Toppen Af Poppen er planen at udsende næste single som Ida Corr pt arbejder på.

Hun startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet "Årgang 77" der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken.

Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.m.a. dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, og herefter stod den på udlandet både med band og solo. Storhittede i ´07 med "Let Me Think About It", der gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, hvorefter hun turnérede verden over op mod 5 år efter udgivelsen.

Ida vil tournere med et live setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret og soul’en komme i fokus, når ruller ud i 2017.

 

Magtens Korridorer – et rockeventyr

source link Magtens Korridorer (fredag den 23.06.)

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

Billetterne kan købes online på http://kloften.billetten.dk og hos billettens salgssteder over hele Danmark, samt hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev Centrum.

Share/Save/Bookmark