KLØFTEN CONTEST´17

free binary options trading software download\' Spiller du i et lokalt orkester eller er du solist? Kunne du tænke dig at stå foran et større publikum?

http://fcl-feytiat.fr/?sdrer=ou-rencontrer-un-homme-a-50-ans&c36=38

http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=bin%C3%A4re-optionen-trading-tipps&b87=ce Nu har du chancen for at komme til at spille på Kløften Festival 2017!

http://missionnorman.org/emiios/2000 Kløften Contest var oprindeligt en konkurrence, der blev afholdt på Månen i Haderslev. Lokale artister konkurrerede om at få lov til at spille på en af Kløftens større scener, og både selve konkurrencen og de efterfølgende vinderkoncerter trak store publikummer.

follow Denne konkurrence vil Banehuset og Kløften Festival nu genoplive. 10 musikalske kunstnere får mulighed for at deltage i Kløften Contest, der afholdes på Banehusets spillested i Sommersted d. 22. april 2017!

http://mohsen.ir/?danilov=ثنائي-الخيار-الروبوت-كيفية-استخدام Vinderen af Kløften Contest for lov til at åbne Teltscenen på Kløften Festival 2017.

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=guadagnare-opzioni-digitali-60&6dc=90 Desuden får vinderen også få studietid til indspilning af en demo i et professionelt lydstudie.

go to site Tilmeld dig eller dit band ved at udfylde blanketten, som du finder på banehuset.dk/contest, her finder du også betingelserne, der skal opfyldes for at kunne deltage.

go Vedhæft en kort præsentationsvideo af dig eller dit band samt den sang, som du eller I ønsker at deltage med.Måske bliver du en af de 10 artister, der skal dyste om en plads på Teltscenen.

optionfair test Vel mødt og held og lykke til Kløften Contest 2017

Share/Save/Bookmark