Første navne klar til 2017

opcje binarne ichimoku Efter en veloverstået generalforsamling, er det nye hold Kløften Festival arrangører nu i fuld gang med at planlægge kommende sommers brag af en fest.

http://www.banmark.fi/?aftepatius=como-encontrar-citas-en-internet&484=d0 Kløften Festival 2017, der bliver den 37. festival i rækken, og det bliver en festival, der vil byde det trofaste publikum på en række af spændende nye tiltag.

dating em ingles Arrangørerne har afholdt flere ”ryst posen møder”, energien sprudlede og rigtig mange nye ideer kom på bordet. Vi er enige om fornyelse, men selvfølgelig i respekt for den Kløften Festival, vi alle kender.

go to link Selve festivalpladsen gennemgår forandringer, der etableres flere sid ned områder, og der arbejdes med andre sjove og nye tiltag, men mere om dette, når tingene begynder at falde på plads.

en iyi forex sinyalleri Selvfølgelig ingen festival uden musik, så hermed løftes sløret for de første 2 spændende navne.

http://salarflies.com/microneziya/8087 Og der bliver i den grad knald på, når Suspekt og Carpark North begge går på Store Scene på Kløftens første dag.

http://www.accomacinn.com/?falos=options-handeln  

http://fhlchristianministries.org/?encycloped=First-binary-options-review-demo&f5f=f0 http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=rencontres-librairie-lille&243=04 SUSPEKT
 Danmarks hiphop-gruppe nummer 1 bliver ved med at overgå sig selv - ikke mindst med deres liveoptrædener.

http://www.polykani.cz/?indianapolis=internet-dating-sites-free-uk&50b=08 SUSPEKT udgav den 21. oktober, deres nye single, ’Står Stadig’, som debuterede på P3 Guld i DR Koncerthusets Koncertsal og endnu engang beviser de, at de både som gruppe og musikalsk hører til i den absolutte topliga af dansk musik. 

 Som altid når SUSPEKT går på scenen, ved man ikke helt hvad der venter og tidligere har bandets optrædener været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter. En ting er sikker; SUSPEKT har udgivet musik i over 16 år og de er i den grad blevet folkeeje. Sidste år vandt de fem statuetter ved årets DMA, blandt andet Årets Live Band, som her var den vigtigste for bandet. På P3 Guld samme år vandt de publikumsprisen – igen en af de vigtigste anerkendelser for bandet. 

 

http://backyardgardensjoseph.com/?bioener=dating-sites-for-drunks&e78=ef Carpark North

Med hits som “Transparent and Glasslike”, “Human” og “Best Day” må Carpark North siges at være et af nyere tids største danske rockorkestre.

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer, og de er nu klar kommende festival sommer. Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, mens trioen samtidig er i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017.  Så mon ikke publikum får fornøjelsen at opleve nyt materiale kommende sommer.

http://irinakirilenko.com/?deribaska=binary-options-brokers-no-deposit-bonus&ddf=dd Billetsalg.

300 Earlybird billetter blev revet væk, men julegaverne er sikrede, idet samtlige billet former nu er sat til salg.

Salget foregår traditionen tro gennem kloften.billetten.dk, og hos Andys Bar De Ville i Haderslev Centrum.

 

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo