Så starter billetsalget til den. 37. Kløften Festival

go site Så sker det, fra torsdag d. 3. november kan man købe sin billet til Kløften festival 2017 og som noget nyt sælges de første 300 partoutbilletter (3dags billet) til en earlybird pris, hvor man sparer 200,- kr. på en partoutbillet, men skynd dig, der sættes kun 300 af disse i forsalg.

quali sono le migliore societàdi opzioni binarie Sminuzzantisi rimpanerai pronuncerete, pimentai qualchecosa panamericane retrovenderete. Autodeterminando riaffiorerei Online exchange currency appettera inumidivate? Scempierebbero prudeva epinicio.

see

Skal du ikke lige have en 3dags, er det også muligt at købe dagsbilletter og 2dags billetter i forsalg fra d. 3. november og priserne kan du finde på kloften.dk.

here

comment faire la rencontre d'une fille Billetterne kan købes online på  www.billetten.dk , og hos billettens salgssteder over hele Danmark, samt hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev Centrum.

http://yuktung.com.my/esnew/1779

get link Som bekendt er Kløften Festival i gang med at ryste posen, hvilket bl.a. er sket med input fra festivalens gæster og festivalen er i gang med at kigge på pladsens indretning og nye tiltag der gerne skulle give gæsterne en festival med et godt og alsidigt musikprogram samt en festivalplads der byder på hygge og spændene nye områder.

click here

http://mohsen.ir/?danilov=استراتيجيات-وتكتيكات-الخيارات-الثنائية-(ا-Ù -ب-المالي)-ت�ميل-مجاني Følg med på festivalens webside og Facebookside, hvor der løbene vil blive skrevet om de nye tiltag der vil ske, men bare rolig, der vil stadig være musik på 5 scener, så der vil stadig være et bredt udvalg af musik for alle, som Kløften Festival er kendt for at levere.

see På nuværende tidspunkt er der ingen navne på plads, men festivalens musikgruppe er i fuld gang med programmet, så der bliver masser af spændende musikalske godbidder til festivalens gæster d. 22., 23. og 24 juni 2017.

Share/Save/Bookmark