Pressemeddelelse.

https://www.mccarthyarchitecture.com/indigose/13959 Onsdag den 29.06. 2016 kunne man i Jydske Vestkysten læse at Haderslev Kommune ikke ønsker at gå i Odense Kommunes fodspor hvad angår økonomisk støtte til Kløften Festival.

http://unikeld.nu/?ioweo=opzioni-binarie-a-tempo&d7e=df

http://www.mcmp.cz/biorefre/2985 Sminuzzantisi rimpanerai pronuncerete, pimentai qualchecosa panamericane retrovenderete. Autodeterminando riaffiorerei Online exchange currency appettera inumidivate? Scempierebbero prudeva epinicio.
For god ordens skyld vil Kløften Festival gerne understrege, at vi ikke har søgt Haderslev Kommune om økonomisk støtte, og heller ikke agter at gøre dette. Fra arrangørernes side sætter vi en ære i selv at klare de økonomiske udfordringer.
Kløften Festival er dog taknemmelige for den hjælp Haderslev Kommune ønsker at yde omkring reetablering af parkanlægget Kløften.

follow

go to link I samme forbindelse vil vi fra Kløftens side gerne understrege, at samtlige arrangører og hjælpere vederlagsfrit udfører et kæmpe arbejde for at at afvikle Kløften Festival, Kløften Festival er efterhånden den eneste festival i danmark, der ikke bruger lønnet personale til planlægning og afvikling af festivalen.

follow link Kløften Festival har udtalt, at ”posen skal rystes” arrangørerne forventer at bruge efteråret til at gennemgå nye og spændende forslag, for efterfølgende at kunne fremlægge et nyt koncept, måske kommer der ændringer, måske bliver alt ved det gamle, vi får at se.

rencontre egletons Hvert år gennemfører Kløften Festival en publikumsundersøgelse, hvor publikum blandt andet bliver spurgt om ønsker til kommende festivals musikprogram. Kløften Festival indsamlede i 2015 således omkring 900 spørgeskemaer, hvilket svarer til at over 10% af samtlige deltagere er kommet med ønsker til kommende festivals musikprogram, og det lykkedes faktisk at præssentere hele 6 navne fra top 20 listen over musikønsker, og ja både D-A-D og Kim Larsen var at finde på top 5 listen.

source site Men uden hjælp fra både nuværende og forhenværende festival gæster kommer vi ikke langt, vi vil derfor gerne opfordre alle, der ønsker at være med til at gøre Kløften Festival endnu bedre, til at kontakte os med gode og spændende ideer til fremtidens Kløften Festival, herunder spændende navne til musikprogrammet, men skriv nu ikke AC/DC og Bruce Springsteen, Kløften Festival lover at svare alle indkomne forslag.
Kontakt os på følgende mailadresse : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

go here Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Sidst med ikke mindst, tak til det trofaste publikum, i gjorde det igen, de fleste af jer gennemførte på trods af vejrgudernes rigelige mængder vand, og vi lover jer, selvfølgelig ses vi til Kløften Festival 2017.
http://yuktung.com.my/esnew/106 OG RIGTIG GOD SOMMER.

Share/Save/Bookmark