Madsen, DAD og publikum vandt over skybrud

scaricare programma iq option Af Stig Kongsted Hansen

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/6459

source site Det må være enhver musikers mareridt at starte en koncert, samtidig med at et skybrud bryder løs. Men Madsen tog udfordringen op og konstaterede spørgende, med sin rustne stemme: ”Regner det derude? ”. Derefter gav han den gas i vanlig stil med øl på bordet, en smøg i k….. og sit sædvanlige repertoire. Madsen tryllebandt omgående sit publikum, som fortjener mindst ligeså stor ros som musikerne. De trodsede vandfaldet fra oven og blev stående og rockede med i et sandt mudderbad, og da det hele toppede med uanede mængder vand, hev Madsen ”Jeg kører på en motorvej” ud af ærmet. Ganske enkelt fantastisk, hvad publikum og band i fællesskab fik op at køre sammen i et uvejr, der vist ikke er set lignende i Kløftens historie.

source

edmonton matchmaking service Samtidig med Madsen forlod scenen, og nærmest svømmede over i backstageområdet, gik DAD i gang på ”Store scene”. Vandmasserne væltede fortsat ned, men også her var det trofaste DAD publikum ligeglade. Rocken rullede, og DAD serverede hitsene i en lind strøm. Først mod slutningen af koncerten aftog regnen lidt, mens DAD kørte koncerten sikkert i hus med det feststemte publikum i sin hule hånd.

http://huntersneeds.net/rigaro/6080

go here Vejret kan kun blive bedre, når der igen ringes ind til Kløften Festival i uge 25, 2017. Og Publikum har sikkert til den tid glemt alt om den våde afslutning i 2016. Spørgsmålet er blot, om de når at blive tørre. Tak for i år til et fantastisk publikum. Vi ses 2017.

site de rencontre pyrГ©nГ©es-atlantiques
Share/Save/Bookmark