Dissing fik de brede smil frem

opzioni binarie il miglior broker Af Stig Kongsted Hansen

http://www.amisdecolette.fr/?friomid=rencontre-entre-femme-en-cote-d-ivoire&690=85 Helt igennem fantastisk koncert med Dissing og band i Teltscenen lørdag. Han har ofte været på Kløften, men denne koncert vil gå over i historien som en af de absolut bedste. Nye sange krydret med gamle numre som ”grimmeste mand i byen” og ”25 minutter endnu” fik et veloplagt publikum helt op under den våde teltdug. Efter ekstranumrene gav publikum ikke slip, og Dissing samt band måtte frem en gang mere. Efter koncerten mødte vi en yderst sympatisk Poul Dissing backstage.

binäre optionen mit bollinger bands

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/5401 Du sang, ”sammen med de fremmødte fremmede burde vi forlade landet og alle de uforskammede”. Er det et vigtig budskab for dig?  

http://flywind.com.br/bakester/130 Ja. Det er jo meget aktuelt. Min kone skrev den til den tidligere borgerlige regering. Den gik rent ind. Vi tog den så af programmet, da vi efterfølgende fik en socialdemokratisk regering, selvom de egentlig ikke var meget anderledes. Nu har vi så taget den på igen, da vi nok ikke er så glade for regeringen.

go to link Hvordan føler du koncerten gik?

conocer gente en albacete Det var en spændende koncert, da vejrguderne spillede med. Lyden af trommer på taget er meget specielt, ikke fordi det er dårligt. Men så kommer der vand løbende ned af teltdug siderne og vand på midten af scenen. Det påvirker da lidt, men det var en herlig koncert. Jeg har ondt af folk, når det er dårligt vejr, men for os er det jo fedt, da de kommer ind i teltet og lytter.

follow url Hvad betyder det for dig, at du har familien med på scenen?

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/1813 Det betyder rigtig meget. Jeg kan ikke sætte ord på det andet end, at det er skønt. Det er blevet hverdag for mig, at sådan er det. Men det er jo en drøm for alle.

click Du har været gennem en lang rejse fra ikke at være anerkendt i starten af din karriere til at være højt elsket og nærmest folkehelt. Hvordan har du følt det undervejs?

enter Jeg har egentlig ikke spekuleret så meget over det, men har da undret mig over, at det jeg kunne byde op med i starten har kunnet blive ved med at holde. Der har været en god udvikling undervejs synes jeg, men jeg havde ikke drømt om, for 50 år siden, at folk gad høre på mig nu. Jeg har båret meget rundt på mine drenge, da de var mindre. Nu er det deres tur til at bære rundt på mig.

http://armor-deck.net/edikpedik/2339 Ser vi dig på Kløften igen?

Det ved man jo ikke. Jeg har været her mange gange, og kan godt forstå, hvis folk har fået nok af mig, men jeg håber da på det.

Og det er der vist mange andre af publikum der håber, efter koncerten på Teltscenen i dag.

Share/Save/Bookmark