Store Forventninger blev indfriet

source site Af Stig Kongsted Hansen

show jumping dating site Der var store forventninger til Queen Machine før de skulle på Bakkescenen kl. 22.30 fredag aften.

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/3353 Folk strømmede op ad bakken, og der var tæt på tomt længere nede i Kløften, hvor Store Scene gjorde klar til Gnags koncert. Vi fangede fire tilskuere kort før start for at høre, hvorfor de var kommet. De havde alle store forventninger til den forestående koncert, og alt at dømme efter den begejstring der var på pladsen, under afvikling af alle de legendariske Queen numre, er de gået yderst tilfredse hjem.

dating sites.org Søren Schmidt, 50 år(foto øverst): De er de absolut bedste til at efterligne Queen. Jeg har set dem ti gange, og på en skala fra 1 til 10 ligger de på en 9`er. De er meget tæt på den ægte vare.

http://libraryinthesky.org/?bioeser=como-ligar-con-chicos-por-facebook&5c9=c9 binary options forex factory Lone PetersenLone Petersen, 38 år: Mine forventninger er store til koncerten, selvom jeg aldrig har set dem. Jeg har fået så mange gode anbefalinger, at det kun kan være godt. Jeg glæder mig helt vildt, da jeg er Queen fan.

mujeres solteras temuco  

rencontre agoraphobe free binary options trading software download\'A=0 Louise Lysemose MinkLouise Lysemose Mink, 37 år: Jeg forventer en stemningsfyldt koncert, masser af power og god musik. Jeg har set dem mange gange, og de er garanti for god stemning. Derfor kommer jeg igen og igen.

http://plasticrepair.es/?esminer=como-conocer-hombres-millonarios&1e0=34  

http://www.mabnapouyesh.com/dfdf/3685 Helle MeinsHelle Meins, 56 år: Jeg har set dem flere gange her og i Sønderborg. De leverer bare hver gang, og derfor har jeg høje forventninger.

Share/Save/Bookmark