Dicte viste diamanterne frem

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=bin%C3%A4re-optionen-gewinn-auszahlen&960=17 Af Stig Kongsted Hansen

source link

http://uetd-hessen.de/?deuir=meine-stadt-m%C3%B6nchengladbach-partnersuche&890=fd Dicte & the Diamonds kickstartede Kløften Festival

see url

watch Den karismatiske sangerinde Dicte var første navn torsdag aften på Kløften. Hun var på en svær opgave, da koncerten startede. Luften var 26 grader og i Pubscenens telt, var vi langt over de 30 grader. Derfor valgte de fleste publikummer at stå uden for teltet og lytte til koncerten. Dicte gik i gang, og efter en træg start, med publikum på afstand, kom der langsomt gang i koncerten. Samtidig med at teltet begyndte at gynge, kom der en fire minutters tordenbyge, der fyldte teltet til bristepunktet, og Dicte udnyttede straks situationen. Hun fik de tilkomne i sin hule hånd, og selvom solen skinnede kort efter, blev de i teltet. De blev fanget af den gode stemning og musikken, så det hele endte med stående ovationer. Dicte måtte til sidst på scenen i to omgange med ekstra numre, og hun var således også selv meget tilfreds efter koncerten.

http://fcl-feytiat.fr/?sdrer=comment-flirter-avec-une-fille-au-college&3c0=0b

http://unbeatableconservatories.co.uk/miosds/1674 Se interview med Dicte fra baren Backstage umiddelbart efter koncerten.

go here

get link

http://josiart.at/rete/12788
Share/Save/Bookmark