Godt samvær og god musik i højsædet

source url Af Stig Kongsted.

http://bti-defence.com/language/id/pepperball-id Få timer før Kløften Festival nr. 36 går i luften har vi talt med fire gæster ved armbåndsudleveringen. Musikken der skal høres er forskellig for hver enkelt, men fællesnævneren er det sociale.

Viagra where can i buy in Beaumont Texas http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-gdzie&7ae=a4 Lise Munk-Fredslund (Har været over 20 gange til Kløften Festival)):
(Foto i toppen)

here  

mail order Lyrica Jeg vil gerne bare høre en masse musik. Jeg kan ikke huske, hvad de forskellige bands hedder, men Saybia og DAD skal jeg da se. Det handler dog mest for mig om, at være sammen med alle mine veninder, og det sociale i samværet.

follow site http://irinakirilenko.com/?deribaska=bin%C3%A4re-optionen-gut&76c=20 Sofie DiederichsenSofie Diderichsen (18 år, og har været til Kløften Festival 18 gange):

como encontrar hombres solteros en facebook I år skal jeg ikke se så meget musik, da jeg skal arbejde hernede. Jeg har været her hvert år hele mit liv. Det er en hyggelig tradition, som jeg ikke vil undvære. Jeg møder alle mine venner, og derfor er det sociale ligeså vigtigt for mig som musikken.

http://energocredit.am/sdsd/9253
Brian MørkBrian Beck Løgumkloster (For 2. gang til Kløften Festival):

Vi skal have fest og god musik sammen med en kold fadøl eller to. Kort og godt: Godt samvær. Jeg glæder mig specielt til torsdag aften foran store scene med lidt fællessang. Desuden glæder jeg mig til Gnags og DAD. Jeg kommer igen, fordi jeg havde en god oplevelse sidste gang. Det er utroligt, at der findes sådan en oase midt i Haderslev, hvor man kan fyre et ordentlig show af.

see url Dan TuanDan Tuan: (Har været flere gange til Kløften Festival):                 

Det vigtigste for mig er, at jeg får en god oplevelse sammen med mine gutter, og at vi får hørt noget godt musik sammen. Her satser jeg på Gilli, Jimillian og DAD. Derudover skal jeg drikke lidt alkohol, og forhåbentlig møde nye mennesker.

Share/Save/Bookmark