Kvinder i Kløften

opzioni binarie per professionisti I det smukke Sønderjylland, langt borte fra de landsdækkende mediers bevågenhed finder man Kløften Festival, en lille festival beliggende i smukke omgivelser i hjertet af Haderslev by omgivet af bakker, dale, træer og grønt græs, smukkere bliver det ikke.

http://karenwritesromance.com/?bioeier=come-riscuotere-da-iq-option&526=40 Kløften Festival har kun plads til 8.500 glade festivalgæster, der til gengæld kan opleve musik fra hele 5 scener, så musikken er i højsæde, og holder aldrig pause i Kløften. Festivalgæsterne har således altid muligheden for at opleve mindst 2 koncerter under hele festival perioden.

follow link Og hvorfor kommer Kløften Festival så på banen nu ?, jo det gør Kløften fordi der lige i tiden snakkes meget om kvindelige kunstnere på årets danske festivaler, den har Kløften Festival luret, og traditionen tro for længe siden gjort noget ved.

source site Af optrædende kunstnere med stort kvindeligt islæt på årets Kløften Festival er der følgende spændende oplevelser i vente:

follow link Beth Hart - Never The Bride - Velvet Volume - Lis Sørensen - Dicte - Ana Egge - Ester Brohus - Stine Bramsen - Maja og de sarte sjæle - Mathilde Falch

phrase d'accroche pour site de rencontres Det er så hele 10 navne ud af 49 mulige, der har kvinder i front, og det svarer faktisk til over 20 %, af det samlede program, og det er åbenbart et pænt stykke over gennemsnittet på landets øvrige festivaler.

http://havanatranquility.com/daeso/2900 Så med denne henvendelse vil vi gerne gøre opmærksom at det ikke nødvendigvis er festivalens størrelse på danmarkskortet der er afgørende, men lige så meget indholdet, og det indhold har Kløften Festival.

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev