Regler Festivalpladsen - Fotoudstyr

here Her kan se reglerne for festivalpladsen og fotoudstyr.

site de rencontres woozgo  

go site FESTIVALPLADSEN ER BEREGNET TIL:

partnersuche lungau At publikum har det godt, at man nyder musikken og omgivelserne, at man nyder maden og drikkevarerne, at man slapper af, at man nyder hinanden og det gode selskab......... og vi kunne blive ved!

here Det meste sørger Kløften Festival for, således må man ikke medbringe mad og drikkevarer – dette kan købes til rimelige priser og i rigelige mængder på pladsen.

watch Vi har et begrænset område til publikum – derfor: lad hunde, paraplyer, sofaer, møbler, og andet indbo blive hjemme.

enter Du må gerne medbringe en sammenklappelig festivalstol, der dog ikke må benyttes i de mest publikumstætte områder.

http://free3dmaxmodels.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://free3dmaxmodels.com/3ds-max-blocks-200-part-2-51100/ Vi støtter op om Festival Danmark against drugs og lovgivningen iøvrigt – derfor er brug/salg narkotiske stoffer forbudt, og vil øjeblikkelig medføre bortvisning. Nyd din festival i de gode omgivelser og oplevelser Kløften kan byde på!!!

NO NO:
- Medbringe mad- og drikkevarer.
- Medbringe paraplyer
- Medtage hunde og andre husdyr
- Medtage våben
- Bære rygmærker

enter site YES YES:
- Medbringe sammenklappelige festivalstole. Må dog ikke benyttes i visse områder af hensyn til sikkerheden. 
- Bemærk ved udendørs scenerne må stolene kun benyttes i yderområdet og ikke foran scenerne.

watch Retningslinierne omkring fotoudstyr på Kløften festival.

Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr („fastbilledkameraer" ) og tage billeder til privat brug i forbindelse med deres ophold på Kløften Festival.

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt foto/videoudstyr, hvilket vil sige spejlreflekskameraer, kameraer med udskiftelige objektiver og kameraer med stor optik.
 
Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage billeder på Kløften Festival, hverken af publikum, hjælpere eller musikere, som skal bruges i kommerciel sammenhæng, uden de nødvendige tilladelser.
 
Tilladelse til optagelse med lyd/levende billeder på festivalområdet gives normalt ikke til publikum. Bemærk: Dette gælder også optagelse med digitalkameraer, mobiltelefoner eller lignende, som kan optage hhv. levende billeder og lyd.

 

Share/Save/Bookmark