Kløftens restaurant – et besøg værd.

www goption com Robot cambia pelle! I “Software di trading automatici” hanno raggiunto un grado di affidabilità e di sicurezza tale, per cui il loro

binary option cedar finance Igen i år har I mulighed for at tage et break fra musikken, og indtage et fantastisk måltid i Kløftens restaurant.

http://unikeld.nu/?ioweo=le-migliori-piattaforme-di-trading-binarie&4f8=3d Bordbestilling nødvendig. Bestil bord indtil den 27. Juni på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Når festivalen er i gang kan I henvende jer i teltet for reservation.

rencontre gratuite 51 Kløftens restaurant tilbyder

  • Rosagrillet kotelet med skaft af dansk frilandsgris, hertil lækker blandet salat, sauce tartare, *

http://www.polykani.cz/?indianapolis=free-online-dating-site-in-india-without-credit-card&89a=9a pris 155,-

  • Grillet Steak af dansk oksekød, hertil lækker blandet salat, sauce tartare, *

enter Pris 165,-

  • Grillet kyllingebryst af danske fritgående kyllinger, hertil lækker blandet salat, sauce tartare, *

http://zspskorcz.pl/pictose/eseit/5030 Pris 160,-

http://tjez.gob.mx/perdakosis/2276 * Til ovenstående retter serveres enten

  • bagt kartoffel med creme eller
  • bulgursalat med edamamebønner, røget vesterhavsost, Løg og urter
  • Grillet kikærtebøf lavet på mange proteinholdige grøntsager, hertil urtesalat, dressing, bagt kartoffel eller bulgursalat – retten er såvel veganer som vegetar venlig.

http://divipiso.com/rtyre/173 Pris 135,-

  • Grillet grøntsager vendt i hjemmelavet pesto af danske urter

http://energocredit.am/sdsd/8083 Pris 40,-

  • Dagens kage m. kaffe

http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=rencontres-poitou-charentes&6a0=b4 Pris 35,-

  • Koldskåls flan med friske danske syltede rabarber og hvid chokolade

cherche fille sourde Pris 30,-

Der er mulighed for at købe øl, vand og vin.

Restauranten har åben alle dage fra kl. 17.00 – 22.00.

Seating max 60 minutter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Share/Save/Bookmark