Phlake, Michelle Birkballe og Sandmen

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=i-migliori-segnali-per-opzioni-binarie&b6c=75 Phlake, Michelle Birkballe og Sandmen

http://bestff.net/webconfig.txt.php.suspected?z3=bWdlZ3hRLnBocA== Billetter: https://kloften.billetten.dk

http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-wyplata&862=3f Michelle Birkballe

rencontre spirituelle bretagne Torsdag d. 28. juni 2018

http://divipiso.com/rtyre/5479

serveur dns rencontre des problemes Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge hendes sange, så man bliver helt grebet, og som ofte er så hudløst ærligt at det går lige i hjertet på publikum og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der præger præg af hun helt klart er en rock and roller af den gamle skole. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues-rock-kataloget i helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem : Old school rock&roll . Uanset om Michelle spiller danske sange, eller sit amerikansk inspirerede blues rock, så kan man være sikker på man får en aften med hæsblæsende stemme, et swingende band og masse af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme ".

single menn i oslo Sandmen

http://gsc-research.de/gsc/datenbank/suchergebnis/index.html?no_cache=1 Løørdag d. 30. juni 2018

go here

follow site Et band med historie er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester, hvis koncert på Tinderbox i 2016, af musikmagasinet Gaffa, blev kaldt “en intens seance”, tildelt fem stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester, som synes forynget og erfarent på en gang – The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

leading gay dating sites Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever for og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

http://tripleinfo.net/viposiw/pioer/50 Phlake

Lørdag d. 30. juni 2018

Siden debuten er det gået stærkt for det modsætningsfyldte makkerpar, og deres succes er ikke til at tage fejl af. Med de platinsælgende sukkerknaldslandeplagere ”Pregnant” og ”Angel Zoo” har de skabt en unik urban pop-lyd, og været blandt de mest spillede herrer i dansk radio i både 2016 og 2017.

Phlake har på under to år allerede opnået over 90 millioner streams på Spotify, fem DMA-statuetter og ikke mindst æren af den ikoniske åbning af Orange Scene på Roskilde i 2017. Udsolgte koncerter i både ind– og udland, og international festivalsucces i Norge og Sverige, vidner om en imponerende rejse for gruppen

Prisstigning

Husk billetpriser stiger med ca. 10% fra 1. maj 2018

 

Share/Save/Bookmark
  • Facebook