Kløften Contest 2018

get link Kløften Contest er igen en realitet. I 2018 har du eller dit band mulighed for at deltage i en af de fedeste konkurrencer “Syd for Kongeåen”

http://hickscountry.com/media/hicks-for-web-2048-px-wide/feed/ Vinderen kan se frem til at spille på Kløften Festival 2018, hvor der virkelig bliver kræset for vinderen….både på scenen og bagved.

conocer gente por internet en uruguay På Banehusets hjemmeside www.banehuset.dk kan du finde alle de oplysninger der er brug for.

badoo site rencontre celibataire france Gå ind på “Contest-siden” og tilmeld dig eller dit band.

mujer vaca solteros sin compromiso I mailen skal du vedhæfte en præsentationsvideo af dig eller dit band samt den sang, som du eller I ønsker at stille op med. Hvis filerne er for store, så kan man med fordel sende et youtube-link eller anden type link i mailen.

go to site På vegne af Banehuset og Kløften Festival siger vi tak for jeres tilmeldinger og ønsker alle deltagere held og lykke i konkurrencen.

http://strom.com.br/mifer/5133 Tilmelding skal ske inden den 1. Marts 2018.

enter site Krav for deltagelse:

http://boersenalltag.de/blog/post/2015/02/23/interview-beim-daf-qsc-xing-aixtron-telefonica-deutschland-und-stroeer/index.html – Musikken skal være af original karakter – det må ikke være kopimusik.

see – Du eller dit band skal have base i Syddanmark.

http://www.goodlight.it/?bioreresd=strategia-opzioni-binarie-10-minuti&7be=16 – Du eller dit band skal kunne deltage i konkurrencen d. 19. maj 2018

citas online toluca – Du eller dit band skal kunne spille i min. 30 minutter. Materiale til 45 minutter.

– Du eller dit band skal være til stede ved konkurrencens afgørelse

Share/Save/Bookmark
  • Facebook