Så er årets Kløften Festival klar med hele tre spændende nye navne.

matchmaking sites for millionaires Festival Danmark kender og elsker dem, så nærmere præsentation burde ikke være nødvendig, og her kommer de så.

go Mads Langer, Jesper Binzer og Burhan g har takket ja til at optræde på årets Kløften Festival.

Job description of a lpn at a nursing home Hermed lidt omkring de sidste nye navne til Kløften Festival 2018.

enter site programmi di trading Mads Langer (fredag den 29.06.)

lesbian dating network Med sit femte studie-album er Mads for alvor trådt ind i superligaen af danske musikere. Han er blevet en stjerne med gigantiske radiohits og utallige udsolgte koncertsale i hele landet, og alligevel er der en klar Langer’sk signatur. Som altid er melankolien til stede i sangene, men der er tilføjet skarpere kanter og former.

here see Jesper Binzer (fredag den 29.06.)

http://big-balloon.nl/fonts.googlea jesper

Can i connect to my home router from work For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv.

see url Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, under titlen "Dying Is Easy”. Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeat´s album. Og nu er Binzer så klar til sommerens store oplevelser som solo artist, en turné der bringer bandet landet rundt med ialt 13 danske koncerter og en enkelt i Sverige.

go Burhan G (lørdag den 30.06.)

burhan

Den charmerende danske sanger, sangskriver og producer Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo hits. Med en blanding af pop og RnB får han pigerne til at hvine, og sætter til en hver tid gang i dansefødderne hos publikum. Der er ingen tvivl om, at Burhan G, med sin klokkeklare vokal og velproducerede numre, ligger i førerfeltet indenfor dansk pop.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook