Nye julegodter til Festivalfolket.

go to link Dizzy Mizz Lizzy lukker og slukker Kløften Festival 2018

http://qsai.es/?esfirew=rencontres-emploi-henin-beaumont&c32=65

How To Get Cytotec Prescription in Fort Worth Texas Danskerne kan ikke få nok af den populære trio, og publikums kærlighed er den bedste brændsel for Dizzy Mizz Lizzy, der stævner ud på en ny turné i sommeren 2018 med helt friske sange

source url Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindevis.

site rencontre amis ado Selv om de tre musikere glæder sig til at præsentere deres nye sange, bliver publikum hverken snydt for at høre de gamle klassikere eller det bedste fra Forward In Reverse. Det forpligter at have skrevet udødelige sange som Waterline, Silverflame, Love Is A Loser’s Game og alle de andre gode gamle, der var soundtrack for en hel generation i 1990’erne.

http://www.ivst-vz.de/?debin=seminare-wie-man-mit-bin%C3%A4re-optionen-handelt-m%C3%BCnchen ”Man kan sige, at sangene fra dengang er vores billet til at være her i dag. Vi elsker at spille dem, men vi er især glade for, at publikum også er interesseret i at høre vores nye sange. Den kærlighed vil vi gerne gengælde ved at tage ud og vise, hvordan Dizzy Mizz Lizzy anno 2018 lyder,” fortæller Tim Christensen på vegne af trioen.

Marie Key

rencontre grand ouest 2013 MariaDet er to år siden Marie Key sidst var aktuel med koncerter og musik. Pausen er blevet brugt til at skrive sange og udforske nye musikalske relationer.

rencontre femme koh samui Marie Key om de kommende koncerter:

rencontre ayrault bouteflika “Jeg glæder mig meget til at komme ud og spille igen. Koncerterne kommer til at bære præg af de nye sange og det musikalske univers, som jeg er i nu, men jeg glæder mig selvfølgelig også til at synge de gamle sange igen.”

http://www.newmen.eu/pigils/niodjr/72

go to link

click here

 

carlCarl Emil Petersen

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.

Både Dizzy Mizz Lizzy , Marie Key og Carl Emil Petersen finder man i Kløften lørdag den 30. Juni 2018.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook