Hele 5 lokale navne.

Hele 5 lokale navne blev der plads til i årets  Kløften Festival musikprogram.

Og her er de så.

Kirsten Mørk m. Band

Kenn Lending Bluesband

Friendly Fish

TheClowns

DJ Nieltex

Kirsten Mørk m. Band (fredag den 29.06.)

Endelig får hun lov! Kirsten Mørk, der sidste år deltog i Kløften Contest som det eneste lokale navn, underholder på Pubscenen – og hun glæder sig! Den pladeaktuelle sangerinde fra Haderslev skriver sit eget materiale: pop/rock på dansk! 

Sangene er lidt rebelske og trækker tråde tilbage til Shit-og-Chanel men med poppens let-genkendelige melodi-sekvenser.

Teksterne afslører en drenge-pige, der udtrykker sig med kant og selvironi. Sangene handler om at træffe modige valg, elske lidt mere og gøre det, vi brænder for!

Kenn Lending Bluesband (lørdag den 30.06.)

ken lend web

Kenn Lending Blues Band favner derfor alle de sorte stilarter, fra den dybe Mississippi Blues til moderne funky og soul’ed Urban Blues. En aften med Kenn Lending Blues Band er som en musikalsk rejse igennem afroamerikansk musiktradition, hvor publikum både har mulighed for at dvæle ved bluesens dagligdags poesi og at danse til sveden springer, i et funky rytmisk univers, med rødder i.

Friendly Fish (fredag den 29.06.)

poulin

De venlige fisk er såmænd ny vin på gamle flasker – Nils Poulin på guitar og sang, Jens Bech Hansen på guitar og sang, Lasse Vegas på bas og sang, Jesper Agerschou på saxofon, fløjte og mandolin  og Kong Kedde Hoff på trommer. Musikstilen er den medrivende soul/blues som op gennem årene har været kendetegnet ved koncerter med Poulin.

TheClowns (lørdag den 30.06.)

clown

TheClowns har et helt særligt forhold til Kløften Festival. I mange år holdt de deres egen mini festival  i en have, der grænser op til Kløften. Sidste år rykkede klovnene så ind på den ’rigtige’ side af hegnet, hvor de væltede Pubscenen, det kommer de garanteret til at gøre igen, så velkommen tilbage, vi glæder os.

Ps. Der er nyt album på vej, faktisk det 6. I rækken.

DJ Nieltex (torsdag den 28.06.)

djniel

DJ Nieltex - Indbegrebet af et bredt musikkoncept! Tilpasset stilen som den enkelte fest skal repræsentere.

Torsdagsfesten til kløften får her et eksplosivt DJ set på Beach scenen imellem Infernal & Aqua. En rejse igennem tiden med de største hits vi kender til, i eksklusive DJ udgaver! 

Det var så de lokale helte

Quasar 2018

Nedtællingen til den 12. sæson af musiktalentkonkurrencen Quasar er startet, lørdag den 24. marts afvikles en indledende runde på Månen i Haderslev.

Flere melder sig klar til Kløften

Så er årets Kløften Festival klar med næste hold spændende navne, og nu begynder det at gå hurtigt, rigtig  rigtig hurtigt.

  • Facebook

 

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo