Kløften Festival - Haderslev

Forside

Hvad i ønsker, skal i få.

12. Dec. 2014

Så er Kløften Festival klar med den næste gave til festivalfolket og her er der tale om 2 navne som Kløften Festivals publikum har efterspurgt. Så mine damer og herrer, hvad i ønsker, skal i få, Kløften Festival er stolte over at kunne byde Lukas Graham og Suspekt velkommen på programmet sommeren 2015.

Lukas Graham
Siden debutalbummet har Lukas Graham haft fuld fart på karrieren, hvilket bl.a. har indbragt bandet en stor amerikansk pladekontrakt samt den prestigefyldte European Border Breakers Awards (EBBA) her i 2014.

Bandet er i fuld gang med at færdiggøre deres kommende plade, der udgives på det amerikanske selskab Warner Bros Records. Men inspireret af publikums begejstring for den nye sang "Mama Said" i forbindelse med koncerterne i sommeren 2014. ’Mama Said’ topper de danske hitlister. Nummeret udkom den 23. juni og har befundet sig helt i toppen lige siden. Singlen er således #1 på Downloadcharten for 6. uge og topper for 5. uge i streg Streamingcharten og endelig er sangen netop gået ind som som #1 på Airplaycharten.

Da Lukas Graham spillede sin første koncerter tilbage i 2012, var det tydeligt, at her var der tale om et nyt supertalent i internationalt format. Lukas Graham rider nu videre på den bølge af succes, som hits som 'Ordinary Things' og 'Drunk In The Morning' satte i gang for et par år siden. Bandets nyeste nummer 'Mama Said', der udkom sidst i juni, har siden ligget i toppen af alle hitlister.
Oprindeligt var der dog ingen planer om at udgive 'Mama Said', da bandet er i fuld gang med at færdiggøre deres kommende plade, der udgives på det amerikanske selskab Warner Bros Records.Men inspireret af publikums begejstring for sangen til et par koncerter i forsommeren, valgte bandet spontant at udgive nummeret, som en gestus til de danske koncertgæster.

Kløften Festival glæder os igen at kunne lægge scene til Lukas Graham og band.

Suspekt
Suspekt har huseret siden 1999, hvor de udgav albummet ”Suspekt”. Siden udgav de ”Ingen Slukker The Stars”(2003), i 2007 udgav de albummet ”Prima Nocte”, og siden albummet Elektra fra 2011. Suspekt har deres eget pladeselskab, ”Tabu Records”, butikken ”Tabu shop” og har produceret for en lang række af de bedste kunstnere fra ind og udland, blandt andre; Schoolboy Q, Akon, Ab-Soul, Kendrick Lamar, Tech9ne og Arrested Development.

Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet ELEKTRA, som gik #1 på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3.
Suspektsnyealbum ”V” udkom september 2014 og fulgte op på bandets forrige successalbum, Elektra, der opnåede guldstatus og solgte over 15.000 albums er mastereret af Brian ”Big Bass” Gardner (Outkast & Dr Dre), og er indspillet i Los Angeles i bandets managers studie, (Mintroom). Både Schoolboy Q og Kendrick Lamar har tidligere indspillet her.

Suspekt fortæller om arbejdet:
Det har været én stor legestue at være derovre og det har givet en meget kreativ og løssluppen stemning. Nummeret Søn Af En Pistol er en sang, der er bundet op om en hel masse forskellige vanvittige tanker og billeder som er klasket sammen, man kan kalde det kaptajnens gryderet, med cocktailpølser og alt godt fra havet.
 

Overskuddet fra festivalen 2014 uddelt.

11. Dec. 2014: Overskuddet fra festivalen 2014 uddelt.

I Haderslev starter sommeren når Kløften Festival arrangørerne byder velkommen til 3 dages fest, farver og musik i det grønne, hvor det igen i 2014, lykkedes at lave et brag af en ...
Læs mere »

Ny adventspakke fra Kløften Festival

07. Dec. 2014: Ny adventspakke fra Kløften Festival

Så er Kløften Festival klar med en ny adventspakke til festivalfolket, og det er med stolthed at festivalen til sommer, som den eneste festival i Danmark i 2015, kan præsentere legendariske Jethro ...
Læs mere »

Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage til Kløften Festival

27. Nov. 2014: Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage til Kløften Festival

Julen nærmer sig hastigt, det er snart 1. advent, og i den anledning har Kløften Festival en tidlig adventsgave til alle kommende festivalgæster, der er her tale om en gave af de ...
Læs mere »

Kløften Festival giver 50.000 kr. til Hjertegaven

25. Nov. 2014: Kløften Festival giver 50.000 kr. til Hjertegaven

Efter en vellykket festival i sommeren 2014 er regnskabet gjort op og Kløften Festival er nu klar til at dele årets overskud ud til foreninger i Haderslev kommune, f.eks. musik-, kultur-, idræts- ...
Læs mere »