Kløften Festival - Haderslev

Forside

Kløften klar med endnu 6 navne til programmet 2015.

23. Jan. 2015

Så er Kløften Festival klar med endnu 6 navne til programmet 2015 og kan igen tilføje et publikumsønske til programmet, nemlig TV2, der kommer med nyt album i marts 2015. Så glæd dig til at opleve såvel nye som gamle numre, når TV2 lukker Kløften Festival 2015.
Foruden TV2 har The minds of 99, Dodo & the Dodos, Souvenirs, Henning Stærk samt Turn On Tina også meldt sig klar i rækken af de mange gode navne, festivalen allerede har offentliggjort.

Med disse navne er følgende på plads:
Torsdag: Dizzy Mizz Lizzy, Dúne, Kato, Henning Stærk og Mike Andersen
Fredag: Det Eneste To, Lukas Graham, Gnags, Suspekt, The Minds of 99, Topgunn og Rasmus Walther
Lørdag: TV 2, Marie Key, Lars H.U.G, Jethro Tull’s Ian Anderson, Christopher, Magtens Korridorer, Turboweekend, Loveshop, Rangleklods, Dodo & the Dodos, Souvenirs, Turn On Tina og Ginman/Eivør.

TV 2
Verdens Lykkeligste Band
Så er den gal igen! Verdens lykkeligste band er klar til slippe et spritnyt album i begyndelsen af marts 2015. Fire år er der gået, siden TV-2 sidst udsendte 'Showtime'. Nu venter 12 nye sange spændt på at møde deres publikum. Sammen med alle de kendte og elskede TV-2 klassikere, er der i den grad lagt op til en koncertturné rundt i landet, der i følge bandet ikke kommer til at gå for sig! FRYS er første single fra det kommende 18. studiealbum.

Det kan næppe fornægtes, at man skal kigge længe efter er dansk band, som har bidraget mere til den danske kulturskat end TV-2. Siden 1981 har Brandt og co. leveret danske pop/rock sange i alle afskygninger, der har taget fans´ne med på mange musikalske rejser.
TV-2 har indkasseret guld- og platinplader i stribevis, og har spillet flere livejobs end de fleste kun kan drømme om, men ikke desto mindre er bandet stadig med helt fremme, og hører da også til Kløftens publikums favoritter.

The Minds of 99
Med priser, nomineringer, radiorotationer og en tætpakket tourplan har The Minds of 99 lagt sig forrest i feltet af danske debutanter, så forventningerne er høje til københavnske The Minds of 99, der vandt P3’s KarriereKanonen i 2013 og siden fulgte op albummet af samme navn, der indeholder singler som ’Det er Knud, Der er Død’, ’Et Barn af Min Tid’ og
’Hurtige Hænder’.Bandets dansksprogede rock, der trækker tråde til både Kliché, Nephew og Depeche Mode, førte The Minds of 99 på en succesfuld liveturné på landets festivaler og spillesteder - og bandet var ligeledes nomineret til både DMA, Gaffa Awards og kritikerprisen Steppeulven.The Minds of 99 er klar med nyt album i 2015.

Dodo & the Dodos
Dodo & The Dodos’ har en stor plads i danskernes hjerter – det var tydeligt for enhver på Skanderborg Festival 2012. Her sang folk med på sangene, men de gjorde det vel at mærke også tyve minutter før bandet gik på scenen.

Turn on Tina
Turn On Tina vender i 2015 tilbage til de danske koncertscener med ”Simply The Best Tour”. Touren markerer et comeback til konceptbandet, der gennem årene har henrykket og imponeret tusindevis af publikummer på festivaler og i koncerthuse.
“Peter lyder og agerer virkelig som Tina Turner, og når han indtager scenen med det velspillende band, er man ikke i tvivl: Turn On Tina er Simly The Best”.

Souvenirs
Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, sært socialsurrealistiske tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og med kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes karismatiske lyse stemme skaffede de to sig et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne

Henning Stærk
En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”.
Siden 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter.
 

Næste hold navne til årets festivalprogram

16. Jan. 2015: Næste hold navne til årets festivalprogram

Kløften Festival arbejder på højtryk for at få sommerens program på plads og er nu klar med de næste navne til programmet 2015. Her er der tale om navne som festivalens gæster ...
Læs mere »

4 navne klar til Kløften 2015

09. Jan. 2015: 4 navne klar til Kløften 2015

Her i starten af det nye år er festivalen klar med 4 navne til sommerens program og det er med glæde at festivalen kan til tilføje Folkeklubben, Marie Key, TopGunn, og Ginmann/Eivør ...
Læs mere »

Årets sidste adventsgave.

21. Dec. 2014: Årets sidste adventsgave.

Inden vi skal danse om juletræet og synge julesange, er Kløften Festival klar med den sidste adventsgave til festivalfolket i år. Det er med stor glæde at Kløften Festival kan præsentere De ...
Læs mere »

Hvad i ønsker, skal i få.

12. Dec. 2014: Hvad i ønsker, skal i få.

Så er Kløften Festival klar med den næste gave til festivalfolket og her er der tale om 2 navne som Kløften Festivals publikum har efterspurgt. Så mine damer og herrer, hvad i ...
Læs mere »